Nieuws

SpecialsU kunt uw nieuwe, goedkope, op=op producten extra onder de aandacht brengen door ze als special aan te vinken in LogiOfferte. Uw kopers krijgen deze regels onderscheidend in beeld en een greep uit deze specials wordt getoond op www.logiplaza.nl... 

Nu online : 30 Leden

TestImage
Nieuwsbrief 29-10-2014 | klik hier voor weergave van de nieuwsbrief in uw browser
Verrassende groei uit allerlei richtingen!

We proberen al jaren onze klanten duidelijk te maken dat het systeem LogiCAB u kunt ondersteunen in de handel met allerlei producten. Of dit nu om arrangementen gaat, bladgroen (Groen Overig), geverfde producten of tuinmeubelen(!).

Het lijkt er sterk op dat 2014 het jaar gaat worden dat deze productgroepen, maar ook nog andere, hun weg gaan vinden via het systeem. De commerciële naamgeving (CAB-code) speelt hier een belangrijke rol in natuurlijk, maar ook de community. Het assortiment binnen de tuincentra bestaat allang niet meer alleen uit planten en bloemen. Wordt vervolgd!


Nieuwe versie probleemloos van start!

In augustus zijn we live gegaan met de versie 1.7. Zowel de shops als het eigenlijke platform LogiCAB hebben veel handige en gewenste functionaliteiten toegevoegd gekregen.

Zo is bijv. het systeem LogiCAB nu ook in vier talen te verkrijgen. Engels, Duits, Frans en Spaans. U kunt dus, als u dat wilt, uw klanten/relaties met LogiCAB laten werken. Ook kunnen de leveranciers klanten koppelen aan een gewenste transporteur en krijgt die laatste een overzicht met volume indicatie per klant en het totaal aantal te laden fusten. Informeer uw transporteur(s) over deze nieuwe mogelijkheid en het scheelt u weer bellen en de kans op vergissingen! Aanmelden kan via www.logiplaza.nl

Alle nodige informatie over de mogelijkheden van het systeem vindt u in de handleidingen!

Strategie ‘FloraHolland 2020’


Wij van LogiCAB/LogiFlora BV waren toch wel wat verrast toen wij hiervoor ook een uitnodiging ontvingen. De veiling geeft aan een leidende en begeleidende rol te willen vervullen in de snel digitaliserende wereld!

Ook staat ‘Samen’ hoog in het vaandel en het faciliteren tot aan de transactie, maar buitenlandse klanten zijn dus wel welkom. Ook wij denken dat de veiling een belangrijke rol kan en zal blijven vervullen als ‘Open’ marktplaats en we zijn dan ook benieuwd naar de volgende stappen.

LogiCAB en uw EAB- en kwekersprogramma:


We hebben de laatste maanden meerdere verzoeken ontvangen om via de VMP-service te gaan koppelen met kwekers individueel. We zijn hierover in gesprek met een groep kwekers betreffende het systeem SDF, wat weer samenwerkt met Oltshoorn.


Op dit moment koppelen we al met beide systemen via het KWB bericht, wat vooral bedoeld was/is om de lijsten aan te maken. Ook andere systemen zijn hard op weg om het aanbieden via VMP mogelijk te maken. Nu rijst natuurlijk de vraag “Ga je als koper met 50/60 kwekers individueel koppelen?” De voordelen voor de kweker zijn duidelijk. Één voorraad en aanbod vanuit één systeem. De nadelen voor de koper zijn ook duidelijk. Het aanbod zal niet altijd geschikt zijn om door te zetten naar de eindklant/consument. Er zullen verschillen in de naam van een zelfde product ontstaan en het redigeren en opschonen van dit aanbod geeft kopers meer arbeid. De nuance in het aanbod, bijv. een toegevoegde waarde, zal verdwijnen zonder de CAB-code. Wordt dus ook vervolgd!


Is het systeem LogiCAB te koop?
Een vraag die telkens weer naar boven komt en het antwoord is: Ja, maar .....!


We onderzoeken nu al meerdere jaren welke productgroepen in aanmerking komen voor een platform dat vergelijkbaar is met LogiCAB voor planten en bloemen.

Het antwoord is, bijna allemaal! Het principe ‘producent inzichtelijk tot aan de eindklant’ gaat voor steeds meer productgroepen op. Ook combinaties zijn heel goed mogelijk via zo’n platform met dezelfde (CAB) taal. Denk aan bloemen verkopen aan een supermarkt, waar bijv. ook groente wordt verkocht. Elke winkel kan direct bij de kweker of producent bestellen, Logi-JUMBO mooie naam toch? LogiCAB is goed te koppelen aan diverse kassasystemen en daarmee zijn realtime voorraad en/of minimale voorraad in beeld en kan het systeem met een voorstel komen om van een bepaald product te gaan bijbestellen.Bezoek voor meer informatie ook onze algemene website www.logiflora.nl of www.logiplaza.nl

U wilt meer informatie over onze producten en mogelijkheden via een persoonlijk gesprek of demo?
Heeft u een goed idee?
Neem gerust contact met ons op.

LogiFlora BV
Tel: 0297 362776 

Bezoek ook onze algemene website www.logiflora.nl