Nieuws

SpecialsU kunt uw nieuwe, goedkope, op=op producten extra onder de aandacht brengen door ze als special aan te vinken in LogiOfferte. Uw kopers krijgen deze regels onderscheidend in beeld en een greep uit deze specials wordt getoond op www.logiplaza.nl... 

Nu online : 30 Leden

TestImage

Nieuws

2018-09-24 11:11

Software voor de groene sector meestal te complex!

Wij zoeken elk jaar weer nieuwe input voor het platform LogiCAB. Meer en meer krijgen we te horen, "Waarom bouwen jullie de software niet in het buitenland?" Ook wij zien de mogelijkheden voor onderdelen op ons platform, maar houden de regie graag in Nederland en zeker voor de planten- en bloemenhandel! LogiCAB vereenvoudigd al veel in de vroegere processen door een juiste 'taal' te realiseren/ af te dwingen via de unieke (CAB) coderingen. Nog steeds stuit dit op veel weerstand en willen partijen een eigen keuze in het anders benoemen van dezelfde producten. Zo ontstaan er soms enkele tientallen verschillende benamingen voor een zelfde artikel. Ook de buitenlandse productie doet hier meer en meer aan mee. Delen van de bedrijfsnaam, vreemde afkortingen, onbekende kleuren(!), commerciële toevoegingen in de naam i.p.v. bij de kenmerken enz. enz. Alleen dit is voor veel software systemen al een grote valkuil. Dit en de vele koppelingen die in omloop zijn en ook de snel groeiende nieuwe standaarden in het groen maakt het voor de Nederlandse softwarebedrijven al lastig, laat staan voor de buitenlandse om dit te onderhouden.. Ook moeten we ons afvragen of we de opgebouwde en door ons betaalde kennis wel moeten gaan delen. Het kan zomaar zijn dat de vele goede ideeën/ontwikkelingen morgen in het buitenland worden ingezet, zonder dat we er met elkaar iets voor terug krijgen anders dan een concurrent erbij. Rest ons de voorsprong vast te houden en dus zijn onze plannen om het komende jaar steeds meer logistieke functies/modules toe te gaan voegen. Voor de kweker/leverancier bieden wij de eerste stappen al via de nieuwe kwekersmodule. Voor de export bieden we al wel in-en verkoop en een snel door te zetten platform naar klanten, via webshops, maar logistieke functies willen we graag samen met u verder gaan toevoegen. Wilt u in rollen denken? Bent u in voor iets nieuws en wilt u in uw wensen investeren? Het fundament bieden wij u al.. Benader ons gerust via info@logiflora.nl. Samen bouwen maakt het veel goedkoper dan ontwikkelen in het buitenland.. Vanaf nul!


2018-09-14 14:25

Gezonde snacks en een mooi boeket in één levering?

Ik heb nog geleerd geen planten of bloemen bij het fruit zetten, want dat 'bijt' elkaar! Hoe weet ik nu ook.. Dat komt door Ethyleen wat vrij kan komen bij allebei en beide, fruit en bloemen, sneller laat rijpen. Met de komst van Fresh Pod is dit gevaar nihil en kunnen we dus ook gaan denken aan combinaties in transport of concepten. Een concept wat mij aanspreekt is een kistje met fruit voor op kantoor en daarbij de mogelijkheid om een boeket mee te leveren.. Het is even wennen.. Maar toch.. :-)


2018-08-28 09:35

Fotosoftware beschikbaar op LogiOfferte!

De nieuwe kwekersmodule geeft u ook een tool om zelf uw foto's te bewerken. U kunt uw logo toevoegen het formaat bepalen en de foto naar keuze bewerken. Bij het oogsten kunnen medewerk(st)ers met de App al foto's naar uw eigen studio of laptop sturen of deze met de telefoon al maken, waarna u ze kan bewerken. Geen dure dienst, maar wel een professionele kwaliteit en aanpak.


2018-08-20 16:03

Horticoop neemt BloomCoop over!

Soms komt het avontuur uit een richting die je niet verwacht! De veiling samen met Horticoop op zoek naar directe leveringen aan bloemisten waar ook in Europa. BloomCoop krijgt directe toegang tot 3000 kwekers.. Onafhankelijke software wordt schaars, maar we blijven u informeren over LogiCAB.. Geen groene eigenaren of coöperaties die een vinger aan de pols houden, maar alleen moderne software voor u en uw relaties!


2018-08-10 11:10

Fresh Pod start webshop direct op LogiCAB!

Dit unieke milieuvriendelijke product geeft uw klanten een extra service die ze waarschijnlijk niet kennen. Gemiddeld blijven producten 30/40% langer vers! Staan uw planten, bloemen, groente of andere versproducten bij slechte producten die Ethyleen in de lucht veroorzaken? Uw product is beschermd!Als u zich aanmeld op de shop van Fresh Pod Holland kunt u het aanbod volgen en hiervan bestellen zonder extra kosten aan LogiCAB! Zie de website www.freshpod.nl voor meer informatie en contactgegevens.


2018-08-02 11:58

FloraGold Sterk in kant en klare boeketten!

Ook zo'n mooi voorbeeld waar LogiCAB voor gemaakt is. Komt dit normaal bij u als koper binnen onder GEM BOEKET OV.. Nu kunt u door het artikel van de leverancier in te lezen (de CABcode) het aanbod zo doorzetten. Geen extra handelingen en gericht aanbod per klant. FloraGold heeft ook een webshop direct op LogiCAB laten installeren en u kunt dus ook daar een account voor aanvragen. Uw inkopen komen dan per EKT binnen. Natuurlijk kunt u ook koppelen via VMP. Stuur een handshake naar dit bedrijf of benader ons als u het aanbod wilt ontvangen. Wij vragen dit dan aan FloraGold. Support@logiflora.nl


2018-07-18 15:13

Was het nog maar zoals vroeger!

Wij proberen met elk systeem te koppelen, zodat onze klanten vanuit één dashboard kunnen werken. LogiCAB is opgericht om het probleem artikelcoderingen aan te pakken. Geen overige producten of onmogelijke benamingen meer, maar een commercieel bestand met uw toegevoegde waarde in beeld. Daarop is naar wens van onze relaties veel functionaliteit gebouwd voor zowel koper als leverancier. Als u ook door de bomen het bos niet meer ziet t.a.v. platforms? Bekijk LogiCAB eens goed via een gratis demo. We zijn voor zowel kwekers als kopers het systeem met de meeste functionaliteit. Wij houden zelfs voor u alle nieuwe initiatieven bij en zorgen dat u daar mee kunt samenwerken! Benader ons gerust via info@logiflora.nl Wij hebben al 12 jaar gebouwd en opnieuw gebouwd..


2018-07-12 10:15

Meten is weten!

Via de kwekersmodule kunt u, naast veilen en afrekenen, ook prijsinformatie opvragen vanaf de veilingen, of van uw klanten op LogiCAB, maar ook van uw klanten die via uw webshop kopen. Deze CAB webshop geeft u de modernste technieken om uw klanten te bedienen. U kunt een klant unieke instellingen meegeven, zodat er gericht aanbod ontstaat, ook via de VMP, of andere, koppelingen. Bijvoorbeeld kosten als voor stickeren, verpakken, inrollen, etc. u kunt het per klant instellen. Wilt u ook verder gaan dan alleen aanbod bij iedereen naar binnen zetten? Maak er weer gericht aanbod van op een gemakkelijke manier! Hoe? Benader ons gerust via info@logiflora.nl


2018-07-06 11:11

Vraag en antwoord in enkele stappen op SearchPlaza!

Binnen de VBN/Floricode coderingen kunnen commercieel totaal verschillende producten geplaatst worden. Niet altijd bestaat er al een code voor uw product met bijvoorbeeld een toegevoegde waarde.Vaak wordt dit nu in de naam van het product meegeven, wat weer lastig is met het vertalen, of bij het zoeken op dit kenmerk etc. In LogiCAB bouwen we extra kenmerken op als het Pottype of u kunt het plaatsen onder Vorm bijvoorbeeld. Voordeel hierbij is, dat u kunt zoeken of gevonden worden op deze kenmerken of toevoegingen! Vanuit de bron zullen we ook productinformatie gaan bieden als bijvoorbeeld verzorging tips. Hier kan de leverancier ook zijn onderscheidende pluspunten benoemen en hierop gevonden worden. Een bericht kan al verstuurd worden per relatie in SearchPlaza. U vraagt en....!


2018-07-03 15:01

Werken vanuit één scherm!

Al uw werk vanuit één scherm? Het komt erg dichtbij op het nieuwe SearchPlaza. De CABcodes aanvragen op een veel simpelere en snellere manier, het orders afhandelen en voor de kopers het vergelijken van prijzen voor een zelfde product, het bestellen en bevestigen van orders, de status volgen, etc Met één druk op de knop bij iedereen afrekenen? Wie weet.. Mogelijk gaan we het maken!


2018-06-25 13:54

Spammen via VMP?

Steeds meer leveranciers ontdekken de wereld van koppelen met verschillende systemen via EDI, VMP of API. Wat veel partijen vergeten is dat op deze manier er allerlei vervuiling ontstaat. Of dit nu verschillende namen voor een product zijn of niet gewenst aanbod, het vraagt extra handelingen bij de ontvangers en het gaat op spammen lijken. LogiCAB kan u in één keer het juiste aanbod tonen in de juiste benamingen en met alle commerciële toevoegingen. Zelfs klantspecifiek aanbod is mogelijk! Benader ons gerust als u arbeid wilt besparen en of een productgroep beheert die niet binnen de Floricode/VBN coderingen valt. LogiCAB maakt aanbod gericht en door te zetten tot aan de eindklant(en), via unieke eigen CAB-coderingen, maar wel gekoppeld aan de standaarden in het groen!


2018-06-14 14:10

SEARCHPLAZA!

Zo zijn Nederlanders is het algemene beeld. Handelsgeest kan je ons niet ontzeggen en met dit in het achterhoofd is LogiFlora BV SEARCHPLAZA gaan ontwikkelen. Het overtuigende praatje kan toegevoegd worden als tekst bij elk product. Op elk onderdeel van een product kan gezocht worden van grof naar fijn en als u uw keuze hebt gemaakt klikt u op prijs vergelijken en u maakt uw keuze tussen uw leveranciers en kwaliteit. Ziet u een onbekende leverancier kunt u die een handshake versturen en ziet u een bekende leverancier zonder aanbod kunt u deze een vraag om aanbod sturen. Zo winkelt u verder en bij het bevestigen worden alle voorraden bijgewerkt. Die van u als klant en die van u als leverancier. Elke rol kan zoeken en informatie vinden, maar wilt u kopen en dus prijzen zien zult u eerst een relatie moeten hebben. Gericht en geschikt aanbod dat is het doel.Wilt u deze laatste ontwikkelingen alvast eens zien en bespreken? Benader ons gerust via info@logiflora.nl of kom gerust langs voor een bakkie!


2018-05-25 12:07

Regio webshops toch weer in beeld!

Vier jaar geleden hebben we enkele demo's gegeven aan kwekers(groepen) van de LogiCAB REGIO-webshop met de gedachte dat gezamenlijk transport hierdoor in beeld zou komen. Hiervoor hebben we ook de koppeling naar het logistiek gebouwd en transporteurs kunnen aan de orderinformatie gekoppeld worden sinds die tijd. Uiteindelijk zijn deze shops niet echt van de grond gekomen en de reden was vooral het afrekenen van deze klanten van klanten. Nu met de nieuwe kwekersmodule is het veilen en aanmaken van EAB's toegevoegd aan de dienst logiCAB en onderdeel hiervan is ook het op verschillende manieren afrekenen. Beheerders van de webshop kunnen klanten aanmaken en de gewenst keuze voor afrekenen instellen bij de klanten op de shop. Dit kan een betaalsysteem zijn, of op factuur, maar ook via de veiling. Het systeem zet deze mogelijkheden na elke deadline van de offertes klaar en u hoeft nog alleen op de knop EAB's versturen of printen van facturen te klikken. De gekoppelde koeriers of transporteurs krijgen een overzicht van het aantal fusten en volume op de gekozen bulk (container, pallet, etc) Na overleg met enkele klanten gaan we deze regio of kwekersgroep shops toch weer onder de aandacht brengen. De shop is verkrijgbaar onder abonnementsvorm en vraagt dus geen grote investering. Ook biedt de shop, net als de kwekers-shop, diverse koppelingen (VMP, FTP en EDI) en 10 talen. Natuurlijk kunt u ook andere productgroepen verkopen en is elke lay-out mogelijk. Wenst u meer informatie? Benader ons gerust via info@logiflora.nl


2018-04-26 14:19

Op zoek naar?

Leveranciers zoeken, CABcodes toevoegen aan uw assortiment, direct een relatie aangaan, CABcodes aanvragen of kenmerken overnemen, direct kopen bij meerdere leveranciers, actieve offertes in beeld etc etc. Het nieuwe scherm voor inkopers, maar ook voor aanbieders komt eraan! U kunt bij elke leverancier winkelen en bevestigen vanuit één scherm.. We houden u op de hoogte!


2018-04-20 12:31

Logistieke afhandeling gaat steeds verder op LogiCAB

Stickers op maat voor uw klanten op uw webshop direct op LogiCAB vanaf de bron/leverancier, het kan! Ook de barcode sticker voor het binnen melden is mogelijk! Veel klanten hebben specifieke wensen betreft stickers en het is handig als dit vanaf de bron wordt meegegeven. LogiCAB biedt verschillende mogelijkheden binnen het orderoverzicht op LogiOfferte, maar heeft uw leverancier een webshop op LogiCAB kan deze elke sticker aanmaken naar wens. Uw leverancier kan ook uw gewenste activiteiten instellen op de nieuwe kwekersmodule, per klant van u! U hoeft alleen zelf nog een factuur te maken, want uw extra kosten, als eigen verpakking bijv., worden ingerekend in het product. LogiCAB gaat verder dan alleen in- en verkopen! Benader ons gerust voor meer informatie via info@logiflora.nl


2018-04-10 14:43

Blueroots Floranti Floriday/FloraXchange Clock Online....etc?

Steeds meer partijen gaan de wereld van software ontwikkelen in en slaan aan het bouwen van een platform. Er mist een wens of het 'gevoel' is niet goed of het zelf in regie willen zijn overheerst. Het is goed dat er naast de veiling initiatieven zijn is ook een veel gehoorde.. Dat laatste klopt, maar wat functioneert er al in de markt? Kwekers hebben met de eerste start-ups vaak meegedaan en al die systemen gevuld met de hoop op het goede spoor te zitten. Nu komen er weer een vijf a zes initiatieven bij en allemaal gerelateerd aan planten en bloemen bedrijven.(Dus wie doen er wel en niet mee??) Ondertussen is de huidige exporteur weer druk met het filteren en goed zetten van aanbod, want echt gericht werken is door alle rechtstreekse koppelingen niet voor iedereen meer mogelijk. Steeds meer kopers zetten al het aanbod al lang niet meer door en gebruiken het als virtuele voorraad voor de telefonische verkoop. Vooral omdat het onderscheid voor eindklanten bijna onmogelijk is geworden. Iedereen heeft hetzelfde te bieden, dus gaat het alleen maar om de prijs! Nog steeds houdt LogiCAB vast aan een codering die de keten in kan en zo een bestand geeft wat geen bewerking/goed zetten vraagt. Of dit nu om oasis, linten, potten of vazen gaat, of om bloemen en planten, allerlei productgroepen zijn mogelijk. Ook houden we vast aan relaties aangaan met elkaar ja of nee, zodat er afspraken gemaakt kunnen worden over kwaliteit, afnames, prijzen, fusten, beladingen, soorten, etc. Wat we nu zien lijkt weer op de oude faxen van leveranciers, maar dan via VMP, we gooien alles naar binnen en we zien wel. Verwerkt u dagelijks alles? Krijgt u al het aanbod naar wens binnen? Hoeft u bijna niet meer te bellen over orders? Bij drie keer nee..., bel of mail ons eens? U weet misschien nog niet wat het onderhouden van eigen gebouwde software kost? Bij LogiCAB niets!


2018-03-01 14:48

Kwekersmodule wordt goed ontvangen!

De eerste 2 maanden zijn ondanks de drukte van Valentijn en nu de vrouwendag, toch goed geweest voor de introductie van de kwekersmodule. LogiCAB zet hier een basis mee neer die geen enkel platform biedt. Elke denkbare koppeling is beschikbaar, het handelen via de veiling is op alle facetten aanwezig en verkopen via de shops of telefonisch wordt ook ondersteund. Slimme toepassingen zijn er ook onder het instellingen menu. U kunt activiteiten, speciale verpakkingen, stickers, opslagen etc. instellen per klant! U biedt een service en gericht aanbod in de juiste taal en het systeem automatiseert u zodanig dat u dit vanaf één werkplek kunt doen. Bent u nog niet benadert door één van onze medewerk(st)ers en is uw interesse gewekt, mail ons gerust voor een demo via support@logiflora.nl


2018-02-12 10:33

Fresh Pod in de eerste Nederlandse winkel en lanceert website!

De website www.freshpod.nl staat live en hier kunt u alles lezen over dit vernieuwende, milieuvriendelijke product! Het geeft een nieuwe service aan uw klanten en uw producten een beter image! Naast het feit dat u uw eigen voorraad natuurlijk ook Ethyleen vrij kan houden, geldt dit ook voor uw klanten. Stel u stuurt een zakje Fresh Pod mee in een doos met planten of bloemen. Uw klant kan deze zakjes zeker nog een half jaar gebruiken om verschillende producten Ethyleen vrij te houden en daarna is het product goed in te zetten als kunstmest voor in de tuin of potten met planten.


2018-01-23 14:03

Het softwarehuis LogiFlora BV blijft LogiCAB door ontwikkelen vanuit leden!

Zoals in de vakpers te lezen de laatste weken, is de markt van digitaal zakendoen snel aan het uitbreiden. Veel initiatieven zijn te benoemen onder startups en we moeten nog maar afwachten of ze werkelijk van de grond gaan komen, maar het geeft altijd weer nieuwe inzichten! LogiCAB heeft bewezen geen eendagsvlieg te zijn door zich telkens te blijven vernieuwen en breder te denken dan alleen aan bloemen en planten.. Het platform LogiCAB bestaat dit jaar (in Juni) twaalf jaar en al was het systeem eerst alleen bedoeld voor de ‘groene’ sector, is het uiteindelijk zodanig door ontwikkeld dat het in te zetten is voor elke productgroep. Belangrijk onderscheid blijft de opbouw van unieke coderingen voor elke groep en bijbehorende producten. Vaak wordt nog onderschat hoeveel werk hierin gedaan wordt door exporteurs, importeurs en groothandels. Ook hebben veel grootwinkelbedrijven geen productcodes voor planten en bloemen en ook die worden dan meestal opgebouwd door de exporteurs. Door deze manier van werken ontstaan er veel verschillen in benamingen van planten en bloemen, wat voor een webshop natuurlijk dodelijk is en remmend werkt! Op verzoek van enkele van onze leden hebben we de laatste twee jaar hard gewerkt aan het realiseren van één dashboard voor leveranciers/kwekers. Deze module heeft alle nodige functionaliteiten in zich die een kweker/leverancier de basis laat worden voor de verkoop aan exporteurs/handlers, veiling en hun klanten! Het systeem biedt het volledige veilproces, klokvoorverkoop, koppelt aan elk platform, faciliteert verschillende vormen van afrekenen, heeft webshop instellingen voor activiteiten als stickers, hoezen etc. en geeft naast transactieoverzichten een rapportage scherm waarmee elke gewenste zoekopdracht of vergelijking kan worden ingesteld. De APP LogiCAB+ kan ingezet worden als u werkt vanuit verschillende locaties en maakt het mogelijk uw bedrijf digitaal in beeld te brengen! Leveranciers en kopers kunnen een slimme webshop direct op LogiCAB gebruiken en deze doorzetten naar eindklanten die via een inlog kunnen kopen of zelf een webshop gaan gebruiken. De lijn van kweker/leverancier, exporteur en klanten van de klanten is binnen een dag technisch neer te zetten. Het initiatief kan bij de kweker beginnen, maar ook bij de eindklant.. Deze opzet maakt het verkopen en inkopen tot corebusiness en voegt (vak)kennis toe via elke rol. Je weet van en bij wie je koopt en kan veel meer producten verhandelen naar keuze! LogiCAB is een platform wat onafhankelijk is en op elk initiatief aansluit. Onze stelling is dan ook, “Wij zijn geen partij, maar faciliteren uw bedrijf zover en zoals u dat wenst!” We geven op dit moment (bijna) dagelijks demo’s van de laatste toevoegingen, dus meldt u gerust aan op www.logiplaza.nl als koper of leverancier. Stap in en u bent morgen klaar voor de digitale wereld!


2017-12-22 14:09

Tegen Ethyleen behandelen zorgt voor verminderen van weggooi!

Fresh Pod is op allerlei manieren in te zetten om 'Vers' producten langer vers te houden en zo onnodige weggooi te voorkomen. Ethyleen is de boosdoener die uw producten sneller laten verouderen. Met Fresh Pod producten kunt u uw cellen of winkelruimte Ethyleen vrij houden en zo voorkomen dat één rotte appel de anderen ook sneller laat verouderen en daarnaast ook uw andere producten aan Ethyleen blootstelt. Vooral koolsoorten (brassica bijv)laten goed zien dat het product goed werkt. Mooie bijkomstigheid is dat als het product, na +/- 6 maanden, is uitgewerkt, als kunstmest in de tuin gebruikt kan worden. Veel van de alternatieve korrels zijn op Alluminium gegoten en dit is dus chemisch afval en niet afbreekbaar! Voor meer informatie: info@freshpod.nl


2017-12-07 09:17

Big Data voor u en uw klanten!

Big Data is hot! De komende twee jaar verwacht 75% van de bedrijven te investeren in Big Data. Dat is niet vreemd, want de potentie van Big Data is enorm. Big Data is namelijk vooral gericht op het vinden van patronen en verbanden in grote hoeveelheden data. Dit geeft organisaties de mogelijkheid om vooruit te kijken en nauwkeurige voorspellingen te doen. Dat is meteen het grote verschil van deze zogenaamde Data Science met Business Intelligence (BI). BI draait het met name om terugkijken. De traditionele BI-toepassingen geven inzicht in “Deze productie hebben we gedraaid” Of "van welke locatie hebben we wat gedraaid" Terwijl Big Data organisaties in staat stelt om vooraf al inzicht te krijgen in bijvoorbeeld de opbrengst in welke periode en daar veel gerichter op te plannen. Organisaties zijn hierdoor in staat om hun prestaties en dienstverlening aan de klant sterk te verbeteren en kosten te besparen.Omdat het weer een grote invloed heeft zullen we de module ook hieraan gaan koppelen..Uw Big Data samen met die van anderen?? Het kan!


2017-11-16 15:59

LogiCAB blijft partijen verbinden!

Waar mogelijk zullen we altijd blijven zoeken naar samenwerking. Het CAB artikelbestand groeit vanuit allerlei productgroepen en we zien de snel veranderende wereld steeds meer in onze richting bewegen. Onze leden kunnen gericht navigeren in hoofdgroepen en subgroepen, maar ook ander aanbod opbouwen samen met anderen. Het principe voorraad delen kan je in LogiCAB ook verwoorden als 'kennis delen'! Relaties op het internet daar gaat het om en als die eenmaal gestalte hebben gekregen kunt u met elkaar (vak)kennis en aanbod delen. Dus met uw klanten en die van uw relatie(s). Voordelen? Een fijnmazig transport, gericht aanbod, uniforme codering, het verhaal achter de producten, klantenservice, garantie en een gezamenlijke maar persoonlijke benadering! Denkt u ook dat kwaliteit, relatie, service en een vaste vak-man/vrouw altijd belangrijk zullen blijven? Wij bieden u elke rol op het internet, maar met de insteek om krachten te bundelen en kennis te delen!


2017-10-27 16:37

Uw kwekerij digitaal in beeld? Werken vanuit 1 dashboard?

Werkt u vanaf verschillende locaties? Dan is onze nieuwe App een handige tool op de nieuwe kwekersmodule. Uw medewerkers kunnen uw te veilen producten gelijk ingeven met producten die u wilt aanbieden. Het veilen gaat volledig automatisch en u hoeft uw EAB's alleen nog maar te publiceren en uw lijsten kunnen worden uitgeprint. De App maakt partijen aan in www.logiofferte.nl en deze kunt u gebruiken voor aanbod of om te veilen. Meer weten? Benader ons gerust! info@logiflora.nl


2017-09-25 15:53

Mooij Tulips kiest voor webshop direct op LogiCAB!

Het verkopen doet Mooij Tulips al jaren via LogiCAB. Een selecte groep klanten voor een bijzonder assortiment tulpen is en was de insteek. Nu de nieuwe kassen klaar zijn en er maar liefst 5.500 vierkante meter, om te broeien, bij is gekomen kunnen deze en meerdere klanten nog beter bediend worden. Het telen van onze tulpen vindt plaats in en op 3 verschillende klimaten en plaatsen. De tulpen die gekweekt worden zijn voor onze eigen broeierij. De vroegste tulpen van oktober en november worden gekweekt op het Zuidelijk halfrond, vervolgens Zeeland en daarna Warmenhuizen. Al onze tulpen worden op contract geteeld, naar onze maatstaven! Nieuw is een moderne webshop waarmee we onze klanten gericht en gewenst aanbod kunnen tonen 24 uur per dag! Vraag gerust een login aan op onze webshop. U kunt hiermee ook koppelen aan ons aanbod via VMP.


2017-09-11 14:03

Gerichte offertes via de optie instellingen!

Het lijkt makkelijk één druk op de knop en iedereen heeft zijn offerte, maar is een kleine klant te vergelijken met een grote? Wij geven u de keuze via de optie instellingen op LogiOfferte om uw klanten op maat te bedienen. Zo kunt u een bewerkelijke manier van verpakken in de prijs verrekenen,of een grote en kleine klant onderscheidend aanbieden via de nieuwe optie opslag per fust. En, nadat u dit per klant of klantgroep hebt ingegeven kunt u toch, met één druk op de knop, een grote groep kopers op maat bedienen. Wéér een mooie toevoeging aan LogiOfferte!


2017-08-04 14:37

Factureren zoals de klant het wenst?

Natuurlijk is verkopen via de veiling veilig en vertrouwd, maar als de kosten een probleem vormen zijn er natuurlijk alternatieven. LogiCAB geeft u meerdere keuzes en faciliteert uw wensen. De nieuwste toevoeging op de kwekersmodule geeft u een automatisch proces voor zowel via de veiling afrekenen, maar ook een koppeling naar moderne betalings mogelijkheden. Uw klanten mogen het bepalen toch? De facturatie tool op het vernieuwde LogiOfferte geeft u de mogelijkheid om op de wensen van uw klanten te anticiperen en verkoopt u ook producten die niet langs de veiling af te rekenen zijn bent u daar nu ook klaar voor! Vraag gerust om meer informatie of een demo van het systeem.. daar heeft u geen betaalsysteem voor nodig, want dat is gratis!


2017-07-10 15:39

De oplossing voor uw klanten die liever bellen!

Een veel gehoort argument om niet op allerlei shops in te hoeven loggen is, "Ik bel wel even!" Dat dit voor de leveranciers een aparte administratie en een extra kans op fouten geeft wordt nog vaak op de koop toe genomen. Het nieuwe LogiOfferte geeft, naast de te oogsten App en kwekersmodule, ook hier de oplossing voor. U kunt uw offertes oproepen en direct, tijdens het telefoontje, de gewenste aantallen afboeken voor uw telefonische klant. Natuurlijk kunt u de EKT meteen versturen en uw voorraad op elk platform aanwezig wordt direct bijgewerkt! Uw verkopen worden apart getoond en zo geeft dit u een kloppend overzicht, naast een realtime voorraad! Vraag gerust om meer informatie via info@logiflora.nl


2017-06-27 15:17

Deze week live, dé complete tool voor leveranciers/kwekers!

We hebben u al regelmatig informatie toegestuurd over het nieuwe LogiOfferte. Alle actieve kwekers op LogiCAB hebben een demo gehad en seizoen-kwekers kunnen een uitnodiging verwachten. Veel input komt van gerenomeerde bedrijven en onze dank gaat dan ook uit naar deze leden! Ik kan mij voorstellen dat u niet meteen wilt overstappen van uw vertrouwde omgeving naar heel wat nieuws. Maar laat het ons weten en we kunnen u een demo account bieden voor zowel de APP te oogsten als voor de kwekersmodule. Gesproken over de APP, hier zien we een grote toekomst voor, zowel voor CAB-kopers als voor leveranciers. Ook kopers kunnen straks zelf bepalen wat ze in hun offerte willen als ze bij een CAB-kweker op bezoek zijn. Immers via de APP vult u vanaf een willekeurige locatie uw gewenste partijen in! Benader ons gerust voor meer informatie via info@logiflora.nl


2017-04-14 15:44

Productie en aanbod met één druk op de knop bij uw klanten!

Na ruim een jaar ontwikkelen en inventariseren staat de eerste versie live bij één van onze trouwe klanten! Vanaf het oogstproces bent u in regie betreffende veilen,klokvoorverkoop,koppelen en platforms vullen en, ook niet onbelangrijk een sluitende voorraad. Het begint met een app op uw tablet of telefoon direct bij het oogsten. Of u nu buiten op het veld staat of werkt met verschillende locaties, met één druk op de knop meldt u uw voorraad beschikbaar voor uw lijsten programma of deelt u af voor het aanbod aan uw klanten! En dit is nog maar het begin.. Met deze manier van werken kunnen we, per servicecode binnen uw bedrijf, precies bijhouden waar en hoe uw product het beste groeit, uw veil- en verkoop gedeelte vergelijken en ga zo maar door! Het heeft dus even geduurt, maar die ene echte plek waarvan u aanbiedt is nu een feit. Geen extra handwerk als invullen op shops of artikelcodes per klant. Één commerciële taal die uw klanten zo kunnen doorzetten naar de eindklant! Interesse? Benader ons via info@logiflora.nl en we bezoeken u z.s.m.! NB Deze nieuwe functionaliteit is natuurlijk ook inzetbaar in andere productgroepen dan Planten en Bloemen!


2017-03-31 16:56

Onze nestor gaat ons verlaten!

Onze trouwe medewerker Bart Boxsem gaat genieten van zijn oude dag! Zeventien(!) jaar trouwe dienst bij LogiFlora BV en altijd en overal beschikbaar voor onze klanten.. We zouden er een boek over kunnen schrijven. Bart was erbij toen we een klant binnen één nacht live moesten zetten en ook als we weekenden door moesten werken om de afgesproken deadline te halen. Wij wensen Bart nog vele gezonde en plezierige jaren en van je laatste opmerking "Jullie kunnen mij altijd bellen!" zullen we zeker gebruik maken! Zijn jongere collega Ayoub neemt gedeeltelijk de taken van Bart over


2017-03-17 16:38

Hoe komt het VMP aanbod bij u binnen?

Ik sprak laatst een klant en die was erg enthousiast over zijn mogelijkheden in het logistieke systeem om te kunnen filteren! Ik kan de aanbieders filteren op wel of niet interessant en de regels die ik doorgelaten heb weer een keer.. Nu heb ik alleen nog problemen met de S-coderingen die ook nog wel eens anders gebruikt worden door leveranciers! Ik vroeg hem natuurlijk wat dit naast een shop zoal gekost had.. "Hmm daar zullen we het maar niet over hebben!"was het antwoord.En heb je nu een eigen bestand waar je bijvoorbeeld aanverwante producten of arrangementen aan koppeld? "Ja dat doe ik nog steeds met alles!" En hoeveel tijd besteed je daar dan aan? Äch enkele uren per dag..Komt vooral omdat ons eigen bestand erg vervuild is door de jaren heen!" (Te) Vaak hoor ik dit en ook de eindklanten krijgen hier steeds meer problemen mee.. Een workaround noemen wij dit binnen LF! Bovenstaande gebeurt dagelijks bij vele klanten en het wordt steeds complexer om te beheren!Eigenlijk zegt dit voorbeeld hetzelfde als, veel aanbod zien we niet, of gebruiken we niet, dus we missen soms leuke nieuwe dingen omdat we leveranciers op naam uitsluiten! Herkenbaar? Neem eens contact met ons op of bezoek onze website www.logiflora.nl voor meer informatie. Weet u het bedrag voor aankoop van onze webshop is nul bij een abonnement of een tiende van een ontwikkeltraject! Natuurlijk koppelen wij uw shop direct aan uw logistieke systeem! En... het aanbod komt binnen in één taal! En... binnen een week staat uw eigen shop, in uw lay-out, tot uw beschikking!


2017-02-16 16:12

Klanten op webshops van leveranciers divers!

De webshops van leveranciers zijn interessant voor allerlei type klanten! Gericht aanbod en de bron in beeld vanaf de start zijn hier de meest genoemde reden voor. Aanbod moet realtime, prijsgericht en in de juiste soorten en fusten aangeboden worden stellen de kopers op deze shop. Omdat de webshop zowel VMP als EDI koppelingen biedt, stickers kan verzorgen en uw tansport kan koppelen geeft dit proces vele malen minder kans op fouten. Zo is ook een betaalsysteem mogelijk onder uw condities. En, ook niet onbelangrijk, geen hoge investeringen! Of u nu leverancier, koper of transporteur bent van welke productgroep dan ook, vraag ons gerust om meer informatie.


2017-01-31 11:25

249 nieuwe kopers actief in 2016!

Zien we op andere platforms het probleem ontstaan om de bron inzichtelijk te houden, op LogiCAB begint elke transactie bij de bron.Veel regels via vmp direct van aanbieders/kwekers worden alleen maar als informatie gezien en komen niet meer bij de eindklanten. Dit komt omdat de directe VMP koppelingen zo'n succes zijn dat er bij sommige kopers meer dan 15.000 regels per dag binnen komen en dit voor de eindklanten simpelweg niet meer te overzien is. Klanten gaan dus zelf op zoek naar de bron en dan vooral om een eigen keuze in leveranciers te maken met eigen afspraken over producten, soorten, kwaliteit en prijsniveau. Dit aanbod wordt steeds meer in een webshop van één van de leveranciers verzameld. Vaak zijn dit leveranciers die dicht bij elkaar opereren/wonen. Dit kan grote voordelen in transport geven. Deze selectie in leveranciers en dus gericht aanbod gaat steeds vaker verder dan alleen bloemen en planten. Ook aanverwante producten worden toegevoegd en door de CAB omschrijvingen en één en dezelfde manier van aanbieden blijft de bron in beeld door het hele proces. Het weten van wie je wat koopt en gericht aanbod in de juiste productomschrijving, op het gewenste prijsniveau dat gaat het worden. Benader ons gerust op info@logiflora.nl voor meer informatie. NB Deze klanten zijn klanten van klanten en dus niet zichtbaar op LogiPlaza omdat het klanten zijn van shophouders!


2016-11-11 11:01

Bart Baardse start met webshop!

Bart Baardse is actief in de import van decoratief groen. Om de klanten nog beter van dienst te zijn biedt Bart Baardse vanaf half november een webshop en vmp koppelingen als extra mogelijkheid aan zijn klanten. Naast een eigen shop wordt het LogiCAB platform ook ingezet voor directe verkoop vanaf de bron. Benader dit bedrijf gerust met een handshake op www.logiplaza.nl of stuur een e-mail voor een login op de Bart Baardse shop! Wij wensen dit bedrijf natuurlijk veel succes!


2016-11-01 15:51

Honger en dorst ook verleden tijd op het platform LogiCAB!

Een bijzonder lid op LogiCAB heeft zich aangemeld. Rudus wil via het platform u als koper bedienen met allerlei horeca producten waar u geen kopzorgen over wil. Een schat aan ervaring binnen de veiling en uw inkoop kan daar zeker van profiteren. Begin volgend jaar zal dit initiatief van start gaan en we zullen u z.s.m. verder informeren. Wij van LF zijn natuurlijk erg blij met deze ondertekening!


2016-10-21 14:05

Eindklanten meer en meer in beeld via de shops op LogiCAB!

De moderne exporteur werkt al met Koa klanten en nu ook meer en meer met gericht aanbod per klant vanuit de leverancier. Natuurlijk blijft kennis en het juiste aanbod per klant van belang, maar veel (eind) klanten hebben ook specifieke wensen en vragen meer productgroepen dan alleen planten bloemen. LogiCAB maakt deze communicatie eenvoudig door de CABcodes en daarbij biedt het systeem de mogelijkheid om allerlei rollen, bijvoorbeeld transport, te koppelen. Het rechtstreeks afrekenen komt hiermee in beeld zonder allerlei toegevoegde kosten! In veel productielanden of grotere markten zoals bijvoorbeeld de USA is dit al gemeengoed en ook is de verkoop van eigen productie in andere landen 'normaal'.. Onomkeerbaar? Voor producenten is het lucratief om tussenschakels te omzeilen. Dan hoeven ze marges niet meer te delen. Bovendien biedt het voordelen om direct contact te hebben met eindklanten. Wel ontstaan er kanaalconflicten, aangezien de producent plotseling concurreert met bestaande klanten. Ook zien producenten op tegen de logistieke afhandeling van de vele kleine orders die niet goed samengaan met de huidige dikke stromen. En wat doe je als producent met de prijsstelling wanneer anderen onder jouw adviesprijs duiken? Toch is deze ontwikkeling onomkeerbaar. Bundelen van kennis en mogelijkheden: Naar onze mening kan de veiling een belangrijke rol blijven vervullen in faciliteren en het betalingsverkeer. De huidige exporteur kan de ogen en oren van haar klanten blijven door meer te gaan doen met dezelfde mensen en via langere openings-tijden. LogiCAB is er klaar voor wat betreft de software. Weet u al welke kosten u kwijt wil? Probeer ons gerust uit en biedt uw klanten deze kant en klare software samen met uw plannen. Meer info? benader ons gerust via info@logiflora.nl


2016-09-02 15:43

FG Flowers gaat Tulpenseizoen in met nieuwe webshop!

FG Flowers gaf aan dat het tulpenseizoen kort maar heftig kan zijn en dat er dagelijks veel orders verwerkt moeten worden. Om dit meer structuur en minder kans op fouten te geven heeft FG Flowers voor een shop op LogiCAB gekozen! U kunt dit bedrijf vinden op www.logiplaza.nl onder de pagina handshakes en benader het gerust voor een login. Mooie mixen zonder handwerk uw systeem in, via EDI, VMP of CSV, dat is het doel!


2016-07-05 12:29

Gloriosa Brouwer van start met webshop!

Gloriosa kwekerij Brouwer bestaat al meer dan 40 jaar. Brouwer senior is begonnen in begin jaren 60 onder platglas. Rond 1970 is hij begonnen, bij wijze als proef, met de teelt van Gloriosa. Dit is in de volgende 15 jaar uitgebreid tot die kwekerij vol stond. In 1986 hebben we er een kwekerij bijgebouwd waar voornamelijk potplanten geteeld werden. Vanaf 2003 hebben wij besloten ons nog verder te gaan toeleggen, op de specialisatie van de Gloriosa teelt hierdoor willen we nog meer, en nog beter op de wensen van de klant kunnen inspringen, om ons product kwalitatief op een nog hoger niveau te brengen. Kortom, Vraag een login aan op deze shop via info@gloriosa-brouwer.nl en ontvang rechtstreeks aanbod via VMP of via een login op de shop van dit mooie product!!


2016-06-17 16:06

Vase The World biedt u de laatste trends in exclusieve potterie!

Vase The World beschikt met de shop direct op het platform LogiCAB over de diverse communicatie mogelijkheden die standaard gebruikt worden in de markt van bloemen en planten. Of u nu via een EKT (Elektronische Klok Transactie) of VMP (Virtuele Marktplaats berichten) wilt koppelen met dit aanbod, het kan door een login aan te vragen voor deze shop en uw wensen daarbij kenbaar te maken. Het aanbod en orders behoeft dus geen handmatige inbreng meer en natuurlijk krijgt u de juiste omschrijving met kenmerken binnen. Geen risico met voorraden, maar wel een groot, gericht en actueel aanbod naar keuze!


2016-04-21 15:04

Inbrengen van inkoopregels verleden tijd!

Structuur in uw in- en verkoop is via LogiCAB geregeld. Geen handmatige invoer meer van orders in aanverwante producten en geen fouten meer in fusten of aantallen. Het zijn zomaar een paar redenen om LogiCAB in te zetten bij uw inkoop. Producten als droogbloemen of boeketten en bijvoorbeeld geverfde producten kunnen zo doorgezet worden naar de eindklanten in een juiste omschrijving. Maar ook gericht aanbod in soorten, kwaliteiten en snel vergelijk is in LogiCAB 'normaal' Een toevoeging als GTIN als internationale code werkt toch ook alleen maar als er geen vervuiling in de opbouw van dezelfde producten zit? Meer weten? Benader ons gerust met uw vragen!


2015-08-04 10:23

Nieuwe Productgroep geen probleem met LogiCAB!

Het autorisatieproces binnen LogiCAB kan u veel tijd en geld besparen bij het opladen of inbrengen van nieuwe producten. Of dit nu planten, bloemen of andere productgroepen zijn, door de unieke CAB-code kunnen u en uw leveranciers één op één communiceren en hoeft u geen nieuwe producten meer aan te maken of elke dag te checken of er nieuwe 'voor de deur' staan.. Wij van de dienst LogiCAB doen dit werk voor u en zorgen ervoor dat er geen dubbele of verschillende benamingen ontstaan voor een zelfde product. We gaan steeds meer productgroepen verkopen en, ongemerkt, gaat dit steeds meer werk opleveren aan inbrengen, coderen etc. Wij doen dit als onderdeel van uw abonnement. Dus geen hoge investeringen of kosten in arbeid en geen verwarring meer in de zin van wat is wat! Neem gerust contact met ons op of mail ons via support@logiflora.nl bij interesse of verdere vragen.


2015-02-16 10:33

Onafhankelijkheid steeds belangrijker!

Natuurlijk is aanbieden, inkopen en verkopen een lijn die iedereen kan realiseren op het internet. Maar een één op één relatie wordt al moeilijker en als diegene die u het systeem biedt ook nog eens zelf betrokken is bij één van bovenstaande rollen, wordt het onmogelijk om tot aan de eindklant te faciliteren. De kracht van een platform wordt steeds belangrijker (samen sterk) maar dan wel op een onafhankelijke manier zonder pottenkijkers met belangen in dezelfde business. Bij ons kunt u uw relaties kwijt op het systeem. Wij verkopen alleen software!